Då har snart första veckan av årets semester gått... inte klokt vad tiden springer iväg.

Haft tur med vädret, soligt och varmt, och haft som mål göra lite utflykter i Södermanland med omnejd...
Först ut blev det en dag i Strängnäs...blåsigt var det 😂...
 

Fascineras av att det mitt i stan ligger ett fint Strandbad där man kan bada i Mälaren. När jag var där kom Färdtjänsten med personal och några pensionärer från ett äldreboende så de gamla fick njuta lite av stranden och vyerna...även de som satt i rullstol... kändes fint att se ❤...

Sen gick färden till närliggande Stallarholmen med en fika på ett mysigt bageri...satte mig sedan en stund vid strandkanten och fick påhälsning av några gäss ☺....

Idag hamnade jag i Enköping där det blev en promenad i Drömparken...

Dagen avslutades med glass i Hamncafėet som låg väldigt fint vid Enköpingsån.... 

Så även om jag fortfarande är mitt uppe i min rehab försöker jag att inte låta det hindra mig från att även njuta av semester och ledighet... gör som jag brukar... samlar på Guldkorn i det lilla... känns fint! 😀

Trevlig kväll! <3