Bloggandet hinns inte med...så är det... och inte har jag haft möjlighet att fotografera som jag tänkt mig än heller... 


Men för ett par veckor sen blev det en övernattning i Stockholm... meningen var ju att vi skulle på Lady Gagas konsert men hon hade ju ställt in p g a sjukdom... trist... men sånt kan ju hända och nu har vi det att se fram emot i februari istället...

Hotellet var ju redan bokat och semester beviljad så vi åkte ändå och fick ett jättetrevligt avbrott i vardagen...

Efter ett mysigt lunchmöte med gammal ungdomsvän på trevlig restaurang gick färden till ABBA- musėet. Blev en nostalgitripp för oss som vuxit upp med dem och hela deras fantastiska låtskatt...

Minns så väl när ABBA vann melodifestivalen med Waterloo och hur lycklig jag blev när jag fick LP-skivan 😀...

När vi sen kom till hotellet blev jag glatt överraskad... På skrivbordet hade hotell-personalen så fint dukat fram ett fräscht fruktfat, snacks, godis och vin... som lite tröst... på kortet de bifogat önskade de oss välkomna och hoppades vi skulle få en trevlig vistelse ändå trots inställd konsert! Så gulligt och omtänksamt! En liten kostnad för dem men som gjorde oss väldigt glada... En sån fin gest... Det kallar jag service! ☺👍

Så det blev en trevlig resa ändå men nästa gång hoppas jag konserten blir av...

Trevlig kväll!  <3